Het is een genoegen onszelf aan u voor te stellen, wij zijn een tennispark gelegen in het hart van de Bollenstreek en hebben recreatief tennis, en sinds kort padel hoog in het vaandel staan.Van jong tot ouder, van beginner tot gevorderd, van recreatief tot licht prestatief, van particulier tot bedrijf: liefhebbers van tennis en padel zijn bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over 8 buitenbanen, 3 nieuwe padelbanen en 3 unieke mini-courts in diverse kleurstellingen, een trainingsmuur en een gezellige kantine waar vaak nog wat wordt nagepraat onder het genot van een drankje en een hapje.

Het park staat bekend om haar gemoedelijke sfeer en is mede dankzij nieuwe (gewrichtsvriendelijke) rubberen banen 12 maanden per jaar geopend. Op ons park kunt u terecht voor recreatief tennis, maar ook voor tennis in competitieverband.

Indien u lid bent van Tennispark Oosthout (TPO) en u interesse heeft of krijgt in het spelen van één van de competities op districts- of landelijk niveau dan kunt u zich aanmelden bij de aan ons gelieerde Tennisvereniging Oosthout (TVO).

Ook hebben wij gedurende het gehele jaar een levendige ladder competitie voor dames, heren en mix dubbels en worden er gedurende het jaar verschillende evenementen georganiseerd voor zowel junioren als senioren.

Indien u geen lid bent maar toch met familie of vrienden een keer een balletje wilt slaan dan kunt u bij ons ook terecht voor losse baan huur.

Tot ziens bij TPO/TVO Oosthout, de koffie staat klaar!