Tennis is al decennia de tweede sport van Nederland. Op Tennispark Oosthout kunt u ervaren waarom dit zo is. Tennis is een sociale sport, voor jong en oud(er), als recreatie of prestatie sport te spelen. Tennis is technisch, tennis is tactisch maar bovenal tennis is LEUK! Op Oosthout staat recreatief tennis en samen lekker sportief bezig zijn hoog in het vaandel. We staan bekend om onze interne ladder competities waarbij iedereen op een simpele manier kan instromen. Beginner, gevorderd en/of wedstrijdspelers iedereen vindt op Oosthout zijn of haar plek.

Hebben wij u interesse gewekt? Aarzel niet, kom langs op Tennispark Oosthout waar wij u graag meer uitleggen.
Voor vragen mail: info@tennisparkoosthout.nl

Tennis is een technische sport. Wij adviseren dan ook iedereen voor wie het spel nieuw is, of iedereen die (nog) beter wilt worden om een paar lessen te nemen. Wij hebben gediplomeerde leraren die u het spelletje op een leuke manier eigen maken. Geïnteresseerd? Scroll naar beneden voor meer informatie over tennislessen.
Tennis kan op Oosthout 12 maanden per jaar gespeeld worden. Door onze speciale, gewricht vriendelijke rubberen ondergrond hebben wij minimaal last van weersinvloeden. Onze horeca is elke dag geopend van ’s morgens tot ’s avonds zodat u na inspanning onder het genot van een heerlijk bakje koffie of iets anders heerlijk kunt ontspannen in onze horeca.
Tennis is een sociale sport. Jong, oud(er), man, vrouw tennis is met recht een familie sport die men kan spelen van +/- 5 jaar totdat men daadwerkelijk niet meer kan. Meer informatie klik op lidmaatschappen.
Tennis is het leukst als er iets te winnen valt. Op Oosthout organiseren we daarom ook veel leuke activiteiten waarbij je jezelf kan meten tegen een ander. Meedoen is belangrijker dan winnen dus schrijf je in voor onze die regelmatig worden georganiseerd.
Tennis is een actieve sport waarbij je lekker beweegt, je reactie snelheid op de proef word gesteld en je je hoofd moet gebruiken. Tennis is een sport waar je fit van wordt en fit van blijft. Kortom tennis is gezond voor lijf en leden! Meer weten, lees over de tennisregels.
Tennis is middels diverse competitie vormen en toernooien ook regionaal en/of landelijk te spelen. Hiervoor dient men lid te zijn van een bij de KNLTB (tennisbond) aangesloten vereniging. Tennispark Oosthout en Tennis vereniging Oosthout werken hierin nauw samen.

Tennislessen
Er is een lesprogramma voor volwassenen en er is een lesprogramma voor junioren. De tennislessen worden gegeven door Esther Hoek en Marco Huurman,

Volwassenen
Groepslessen voor zowel de beginnende als de (half) gevorderde volwassenen. Hoe beter je de techniek beheerst, hoe meer plezier je aan het tennisspel zult beleven.

Veel aandacht zal er zijn voor het op de juiste manier aanleren van de basisslagen (forehand, backhand en service). Hiermee wordt de kans op blessures aanzienlijk verkleint.

Alle lessen worden in de winter buiten gegeven.
Voor prijzen zie het inschrijfformulier Tennisles - winter