Padel wordt gespeeld in een kooi van 10×20 meter. De wanden zijn van glas en gaas en doen mee in het spel. Het spel is een combi van diverse racketsporten waaronder tennis en squash maar wel veel gemakkelijker aan te leren en te spelen. Je speelt altijd 2 tegen 2 en de telling is identiek aan die van tennis. Het racket wat wordt gebruikt heeft het meest weg van een vergroot tafeltennis batje en de bal is bijna identiek aan een gewone tennisbal.

Hebben wij u interesse gewekt? Aarzel niet, kom langs op Tennispark Oosthout in Voorhout waar wij u graag meer uitleggen over deze nieuwe fantastische sport.

Voor vragen mail: info@tennisparkoosthout.nl

Padel verovert Nederland. De populariteit van de sport komt voornamelijk voort uit laagdrempeligheid. Als je kunt “klepperen” op het strand dan kun je ook padel spelen. Wil je meer uitleg over hoe het spel te spelen kijk dan dit filmpje en kijk bij de padelregels. Scroll naar beneden voor meer informatie over padellessen.

Padel is een zeer dynamische, hippe sport waarbij er voortdurend prestatie beleving is. Leuk om te spelen op ieder niveau waardoor voor iedereen interessant. Om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee u kunt spelen organiseren wij veel activiteiten.
Padel is een sociale sport. Je speelt het spel 2 tegen 2 waarbij mannen en vrouwen met en tegen elkaar kunnen spelen. Het is een sport voor iedereen, voor jong en oud(er). Wil je meer uitleg over hoe te boeken of misschien zelfs lid worden klik dan op lidmaatschappen.
Padel kan het hele jaar door in competitie verband worden beoefend. Ook hebben de meeste clubs hun eigen toernooien waar iedereen op zijn/haar niveau mee kan doen. Uiteraard kunt u na inspanning heerlijk ontspannen in onze horeca.
Padel is een sport waarbij je bloed sneller gaat stromen. Veel bewegen en lekker veel aktie en zweten. Niet onbelangrijk is dat Padel een blessure vriendelijke sport is. Meer informatie over padelregels.
Padel is ook qua kosten laagdrempelig, u hoeft geen lid te worden om te spelen. U bepaalt dus zelf wat deze sport u kost. Een baan boeken kan vanaf € 5,00 p/p p/u  op Meet&Play.

Padel lessen
Padel is een combinatie van alle bekende racketsporten. Het is laagdrempelige dus makkelijk aan te leren, maar als je padel echt op de juiste manier wilt leren spelen is het verstandig een paar lessen te volgen. In de lessen leer je bijvoorbeeld welke bal je wanneer moet slaan maar ook leer je hoe je om moet gaan met de ballen die van het glas afkomen, Wil je nog meer plezier uit het spel halen? Schrijf je dan in voor onze lessen!
Sven Boele is de padelleraar.

Volwassenen (Vanaf 17 jaar)
Aantal lesweken: 4
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 4

Lesdagen

Maandag-, Dinsdag-, Donderdag-, Vrijdagavond en Zaterdagochtend

Tarieven
€ 80,00 per persoon | voor niet-leden inclusief materiaal en baanhuur.
€ 60,00 per persoon | voor leden

Kinderen (8-16 jaar)
Aantal lesweken: 8
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 4

Lesdagen
Dinsdag- en Donderdagmiddag

Tarief
€ 120,00 per kind inclusief materiaal en baanhuur.

Voor meer informatie kun je een mail sturen naar: info@tennisparkoosthout.nl