Lidmaatschap

Lidmaatschap
Tennispark Oosthout (TPO) is het park waar je lid van kunt worden zodat je met parkleden voor de lol een balletje kan slaan, de door het park georganiseerde laddercompetitie kan spelen, kan rackettrekken of tennisles kan nemen.

Om wedstrijden te kunnen spelen in competitieverband en/of om aan door de KNLTB georganiseerde toernooien mee te kunnen doen, moet je eerst lid zijn van een tennisvereniging. Daar komt Tennisvereniging Oosthout (TVO) om de hoek kijken. TVO is de vereniging binnen TPO en staat als zodanig bij de KNLTB geregistreerd. Als je lid bent van TVO ontvang je een KNLTB pas waarmee je competitie kunt spelen en kunt meedoen aan KNLTB toernooien die worden georganiseerd door tennisverenigingen in de regio / Nederland.

Lidmaatschap Tennispark Oosthout (TPO)
Bij Tennispark Oosthout zijn er verschillende lidmaatschapvormen mogelijk. Er is en lidmaatschap voor de zomer, alleen voor de winter of voor het hele jaar. Met een lidmaatschap van TPO mag u ook gebruikmaken van de padelbanen.

Senioren – vanaf 22 jaar
– Het zomerlidmaatschap loopt van 1 april tot 1 oktober. De kosten voor het zomerlidmaatschap bedraagt € 175.00
– Het winterlidmaatschap loopt van 1 oktober tot 1 april. De kosten voor het winterlidmaatschap bedraagt € 115,00
– Het jaarlidmaatschap is het hele jaar geldig. De kosten van het jaarlidmaatschap bedraagt: € 235,00.
Dit bedrag dient voor 1 maart betaald te zijn.

Voor aspirant leden ** (personen tussen de 18 en 21 jaar) geldt een aangepast tarief.
– Het zomerlidmaatschap loopt van 1 april tot 1 oktober. De kosten voor het zomerlidmaatschap voor aspirantleden
bedraagt € 100,00
– Het jaarlidmaatschap is het hele jaar geldig. De kosten van het jaarlidmaatschap voor aspirantleden bedraagt: € 130,00.
Dit bedrag dient voor 1 maart betaald te zijn.
** Indien junioren toestemming hebben gekregen om mee te spelen in de ladder, dan vallen zijn onder het aspirant lidmaatschap.

Junioren en aspiranten die in de winter les volgen bij TPO, zijn gratis winterlid.

Junior t/m 17 jaar zonder les
Het zomerlidmaatschap loopt van 1 april tot 1 oktober. De kosten voor het zomerlidmaatschap voor juniorleden
bedraagt € 80,00
– Het jaarlidmaatschap is het hele jaar geldig. De kosten van het jaarlidmaatschap voor juniorleden bedraagt: € 110,00.
Dit bedrag dient voor 1 maart betaald te zijn.

Losse baanhuur
Losse baanhuur padel € 24,00 per uur
Losse baanhuur tennis € 15,00 per uur

Lidmaatschap Beëindigen TPO
Het beëindigen van het lidmaatschap dient schriftelijk aan TPO te gebeuren vóór het einde van het kalenderjaar, dus voor 1 januari. Uw lidmaatschap is beëindigd op het moment dat wij uw opzegging hebben bevestigd. Zonder deze bevestiging blijft u lidmaatschap verschuldigd.

Lidmaatschap Tennisvereniging Oosthout (TVO)
Als u competitie wilt spelen, of wilt deelnemen aan open toernooien, of gewoon lid wilt zijn van de vereniging TVO, kan dat door een KNLTB pas aan te vragen.

De kosten voor het eerste jaar bedragen € 23,00. Indien u aaneengesloten lid blijft, betaalt u daarna € 18,50 per jaar. Aan het einde van het jaar ontvangt u bericht met het verzoek om het lidmaatschap voor het komend jaar te voldoen. Indien u betaalt voor de aangegeven termijn, blijft u aaneengesloten lid. Indien u niet of te laat betaalt, wordt het lidmaatschap van de vereniging automatisch beëindigd.