Bestuur van de vereniging (TVO)

AnkieVoorzitter:
Ik ben Ankie van Hilten, sinds twee jaar besmet met het tennisvirus en ik heb het behoorlijk te pakken. Het begon toen Rob, mijn zoon overstapte van het voetballen naar het tennis, ook hij is er behoorlijk ziek van. De vonk sprong over naar mijn man, Onno. Hij kan de koorts heel goed binnen de perken houden, maar bij mij heeft de besmetting twee jaar geleden stevig huisgehouden. Sinds ik het racket vast heb, wil ik alleen nog maar tennissen.

Eerst lessen nemen, tjonge wat leuk. Mee doen met de ladders, wat een hoop mensen met dezelfde symptomen. Vorig jaar competitie spelen en natuurlijk alle toernooitjes spelen die er te spelen zijn. En dan vergeet ik nog de vele uren die ik op de baan sta om alleen maar te sparren. Nou en toen kwam de oproep van de voorzitter (=het voltallige bestuur) van de vereniging, keurige mail. Iedereen heeft hem gehad. Elke vereniging heeft mensen nodig die dingen regelen en organiseren. Dat kan ik wel.Dus hier ben ik. Enthousiast en blij dat we met een groep mensen zijn die het allemaal leuk vinden om zich voor de vereniging in te zetten en met elkaar de schouders er onder te zetten.

IrenePenningmeester:
Mijn naam is Irene Slats-van Ommen en de kans is groot dat jullie me wel van gezicht kennen, want ik ben regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Tennis is echt mijn sport! Ik weet nog dat mijn man zei toen ik vertelde te willen gaan tennissen. "Denk je dit wel langer vol te houden dan 3 maanden?".

Nou dat heeft hij geweten! Ik vind het leuk om mijn steentje te kunnen bijdragen aan de vereniging. Het is fijn om tijd te besteden aan zaken die je leuk vind. Ondertussen zitten 2 van mijn 4 meiden ook op tennis, dus familie Slats is goed vertegenwoordigd op het park.

FredSecretaris / Ledenadministrateur:
Mijn naam is Fred van der Salm. Ik ben nu een aantal jaren lid van TVO en wilde al wat meer gaan doen dan het verzorgen van het programma in de kantine voor het invoeren van de uitslagen en bijhouden van de standen.

Ik ga Martin helpen met het organiseren van het open toernooi, daarnaast ga ik de ledenadministratie van TVO verzorgen. Ik heb er ontzettend veel zin in, en met de andere nieuwe leden van het bestuur hoop ik dat we het "levenswerk" van Martin op minimaal dezelfde voet voort kunnen zetten.
Gezien het enthousiasme van de nieuwe leden moet dat zeker gaan lukken!

FrancoiseAlgemeen bestuurslid:
Mijn naam is Francoise Hoogervorst en ik tennis nu ongeveer 5 jaar bij tennisvereniging Oosthout.

Mijn man en dochter waren al lid en hebben mij aangespoord ook te gaan tennissen.

Ik vind het de leukste sport die ik tot nu toe heb gedaan. Ik sta geregeld 3 x per week op de baan en heb het erg naar mijn zin en zodoende wil ik graag wat extra's doen voor de tennisvereniging. Samen met de andere 4 leden gaan we er wat van maken de komende jaren!

JacoAlgemeen bestuurslid:
Ik ben Jaco van Daalen 48 jaar, getrouwd met Corina en vader van Jippe 13 jaar en Ole 11 jaar.

Het hele gezin is al een aantal jaren enthousiast aan het tennissen op TP Oosthout. Zelf ben sinds 2,5 jaar actief aan het Tennissen en aangestoken door het tennis virus.
In het dagelijks leven houd ik mij bezig met het adviseren van bedrijven over innovatie en subsidies.

Het lijkt me een leuke uitdaging om samen met de andere 4 bestuursleden de Tennis Vereniging Oosthout weer nieuw leven in te blazen om zo nog meer mensen enthousiast te maken voor de vereniging zodat we ook wat meer tennis activiteiten kunnen organiseren.
Jaco van Daalen, 06-51124024.

FaceBook  Twitter