Overzicht activiteiten

Vriendjes-en vriendinnetjesdag
Op woensdag 19 maart is onze jaarlijkse vriendjes -en vriendinnetjes tennismiddagdag. Een middag waar je al je vrienden en vrieninnen mee naar toe kan nemen, zodat zij ook leuke (tennis) spelletjes kunnen doen. Dan snapen ze meteen waarom tennis zo leuk is! Deze middag is bedoeld voor de basischooljeugd van 7 t/m 12 jaar.
 
Ouder Kindtoernooi
We openen het zomertennisseizoen op 30 maart 2014 weer met het altijd gezellige 'Ouder en kindtoernooi' voor al onze leden. Je kan meespelen met je moeder, vader, buurman, buurvrouw, oom, tante, vrienden.
 
Kennismaking nieuwe Jeugdleden
Om de nieuwe jeugdleden kennis te laten maken met Tennispark Oosthout, tennismaatjes te ontmoeten en leuke tennisspelletjes te spelen, hebben we een kennismakingsdag. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, worden de ouders geïnformeerd.
Zondag 30 maart  – 14:30 – in de kantine.
Meer informatie vindt u hier.
 
Extra gratis jeugdtraining
Deze gratis jeugdtraining is alleen bedoeld voor onze nieuwe jeugdleden, en zal door onze eigen jeugdspelers gegeven worden. Het zal gaan om 4 extra lessen in juni.
 
Teamplay
Gedurende deze dag (21 juni 09:30-14:00) spelen de kinderen in gemengde teams (verschillende leeftijden en jongens/meisjes door elkaar) tegen elkaar. Je speelt wedstijdjes tegen leeftijdsgenoten uit andere teams en voert met je team leuke activiteiten uit. Zo is er bijvoorbeeld een tennisquiz en wordt er een tennisestafette gehouden. Met de wedstrijden en de activiteiten kun je als team punten verdienen en je daarmee kronen tot 'Beste team van Oosthout'! Daar is niet alleen eeuwige roem aan verbonden maar ook leuke prijzen. Maar het allerbelangrijkste van deze dag is dat we veel gaan tennissen, plezier gaan maken en dat iedereen met een goed gevoel en een glimlach op het gezicht naar huis gaat! Eigen bijdrage is € 5,00, te voldoen op de dag zelf.
 
Rabobank sponsor fietstocht
Fietsen met alle jeugd én zoveel mogelijk geld binnentrappen voor TP Oosthout.
Zaterdag 24 mei 2014 start tussen 09.30 -11.00 uur. Meer informatie, klik hier. Opgeven kant tot 23 mei, klik hier.
 
Competitie afsluiting jeugd
Feestelijke afsluiting van de jeugdcompetitie met alle competitie spelers, uiteraard zijn de captains ook van harte welkom.
Zaterdag 21 juni - 15:30 uur
 
Selectie sponsordag
Datum en meer info volgt
 
Jeugdkamp TP Oosthout
Voor de jonge tennissers, kinderen 7 t/m 12 jaar organiseert TP Oosthout een super leuk jeugdkamp. Veel leuke tennisspelletjes, we maken veel plezier en we blijven slapen in de grote tent op het park. Data volgt. Meer informatie vind u hier.
 
Leerlingentoernooi
Met alle leerlingen die lessen volgen op Tennispark Oosthout wordt er een toernooi gespeeld.
6 juni van 15:30-18:30 uur voor de jeugd. 19:30 en 21:30 voor 25 plus.
 
Tennis & Fun Jeugdkamp
Een week lang, elke dag tennissen op een toernooi en slapen in tenten. Voor de jeugd 12 t/m 17 jaar, van 19 juli t/m 26 juli 2014.
Meer informatie vindt u hier.
 
Winterladder voor de jeugd
Deze ladder is voor alle competitie spelende jeugd en is bedoeld om zo veel mogelijk wedstrijden te spelen.
Start september tot december 2014.
Meer info vind u hier.
FaceBook  Twitter