Jeugdcommissie

De Jeugdcommissie wil de jeugd in alle leeftijdsgroepen veel plezier laten beleven aan het tennis. Daarnaast wil ze de jeugd de kans bieden zich te ontwikkelen in de tennissport. Om voor ieder wat wils te bieden wordt er veel georganiseerd door de commissie op Tennispark Oosthout.

De Jeugdcommissie bestaat uit:

sachaSacha Scheepens Schultz - voorzitster jeugdcommissie en trainster TP Oosthout - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ik ben getrouwd met Sander Scheepens die ook tennistrainer is en ik ben moeder van 2 kinderen, dochter Jainy van 20 jaar en zoon Joey van 17 jaar.
Ik hou van het spelletje tennis en heb dan ook van mijn 11e tot mijn 35e zeer fanatiek gespeeld met als resultaat 3 jaar in de hoofdklasse gemengd op zondag. Na het behalen van mijn CIOS diploma ben ik me steeds meer gaan richten op het beter maken van anderen. Ik ben eerst een jaar als coach op de tour geweest met mijn zusje Brenda Schultz en heb daarin veel coach ervaring opgedaan, en daarna ben ik samen met mijn man een tennisschool begonnen.
Eerst in Badhoevedorp en nu in Amstelveen bij Special Sports. Daarnaast vind ik het erg leuk om veel dingen te organiseren en actief bezig te zijn met de enthousiaste leden van de club. Het was dus niet vreemd dat ik na jaren van weerzien (Rob Ubink kende ik nog van heel vroeger) me meteen wilde inzetten voor de gezelligste club van de Bollenstreek namelijk TP Oosthout!

marlenMarlĂȘn van Bohemen - commissielid
Sinds voorjaar 2013 zit ik ook in de jeugdcommissie van TPO.
Ik tennis al jaren met veel plezier bij Oosthout. Ooit begonnen met alleen wintertennis en zo door de jaren heen steeds fanatieker geworden en nu speel ik het hele jaar door en sta ik graag meerdere keren per week op de baan. (ik speel de ladder, de voorjaarscompetitie en soms een toernooitje). Het lijkt me leuk om ook mijn steentje bij te kunnen dragen aan de organisatie en activiteiten voor de jeugd. Er is genoeg te doen lijkt mij , dus .... Ik heb er zin in!

Hennie Hendriksen - commissielidhennie

Sinds een jaar of 5 tennis ik bij Tennispark Oosthout, eerst zomaar, toen toch maar eens lessen gaan volgen en afgelopen jaar met de enkelladder gestart. Ik werk als commercieel directeur bij De Koning uitzendbureau en ben coach van het hockeyteam van mijn dochter.

De jeugdcommissie kon wel wat extra hulp gebruiken en omdat mijn beide kinderen (Peter en Anouk Jansen) ook bij Oosthout tennissen doe ik dat graag.

 

Saskia de Vries - commissielidSaskia de Vries3

Hallo, ik ben Saskia de Vries en sinds 2 jaar ben ik weer gaan tennissen. Ik heb een tussenstop van een aantal jaren gehad. Ooit begonnen in Drachten, eind jaren 90 naar Voorhout verhuisd, maar toendertijd vanwege zwangerschap gestopt.
Ik ben radiodiagnostisch laborant (ik maak rontgenfoto's) voor 24 uur per week. Daarnaast woon ik samen Henny en heb ik 3 geweldige dochters. 2 Daarvan zijn sinds kort ook aan het tennissen geslagen. Anna en Sjoukje. Als je ladderd kom je ze misschien wel eens tegen.

Ik speel op dit moment de dames dubbel ladder en ga in het voorjaar weer competitie spelen.

Esther Hoek - commissielid en trainster TP OosthoutEsther

De meesten zullen mij wel kennen, ik ben al heel wat jaren tennistrainster bij Tennispark Oosthout. Zo'n 20 jaar geleden ben ik tijdens en na mijn CIOS opleiding hier begonnen met lesgeven en ik ben er nog steeds. Ik heb ook lesgegeven bij Dekker in Warmond, OLTC in Oegstgeest en bij SVV in Voorhout, allemaal leuke clubs met hele leuke collega's maar Oosthout is toch de club waar mijn hart ligt. Voordat Rob de eigenaar werd, was het park van Nel. De dochters van Nel (Carola en Kim) ken ik heel erg goed. Onze moeders handbalden met elkaar en zo werden kim en ik beste vriendinnen en was ik kind aan huis hier. Ik ben hier toen ik 7 jaar was gaan tennissen en nu nog steeds. Ik woon samen met Mo Bougrine (werkt bij LJ Sport en is voetbaltrainer) We hebben samen 2 kinderen, Jasmine van 3 jaar en Mila van 1 jaar. In al die 20 jaren dat ik hier werk heb ik al heel veel georganiseerd maar kom ik nu weer officieel in de jeugdcommissie. Het is een leuke groep dus we gaan weer met veel plezier leuke en ook nieuwe activiteiten organiseren. Allemaal meedoen he!!!!

FaceBook  Twitter